Adatvédelmi nyilatkozat

RICKY SPORT Keszthely - Hotline +36 30 9472 454

InetrnationalSzíntelen lakkok

 

Clear Wood Sealer

1 komponensű

International HAjófesték, Ricky Sport Keszthely, Színtelen lakk, Clear Wood Sealer
Színtelen Lakkok gyorsan száradó mélyalapozója, fafelületekre.Feltölti a fa rostjait, mélyen kapaszkodik a felületbe.Átvonhatů 1 és 2 komponensű lakokkal.

Letölthető pdf. tájékoztató, ismertető:

Woodskin

1 komponensű

International Hajófesték, Ricky Sport Keszthely, Színtelen lakk, Woodskin
A Woodskin egy rugalmas olaj/lakk hibrid, amely védőréteget képez a fa felületén. A mikroporózus tulajdonságai lehetővé teszik a Woodskin számára, hogy együtt lélegezzen a fával; a festékréteg apró lyukai kitágulnak és összeszűkülnek, de mégis elég kicsik ahhoz, hogy lepergessék a vizet, amely a penész elsű számú okozója. A Woodskin felvitele igen egyszerű: hígításra és a rétegek közötti csiszolásra nincs szükség. A kitűnő konzisztenciájának és eloszlásának köszönhetően a Woodskin száradás után finom, áttetsző réteget képez. A Woodskin mélyen a fába hatol, így csak vékony réteg alakul ki a felületen, amely nem fog megrepedezni vagy lepattogzani. A Woodskin karbantartási igénye minimális: egyszerűen tisztítsa meg a felületet, és vigye fel újra évről évre. A Woodskin természetes tikfa színe kiemeli bármely fafelület szépségét. A Woodskin minden fafelületen alkalmazható, még az olyan olajos fafelületeken is, mint a tikfa és az irokó.

Letölthető pdf. tájékoztató, ismertető:


 

Original

1 komponensű

International Hajófesték, Ricky Sport Keszthely,  Színtelen lakk, Original
Az Original hagyományos 1-komponensű színtelen lakk a víz feletti felületekre. A hajósok körében igazán kedvelt, hiszen alkalmazása rendkívül egyszerű. UV-szűrő tulajdonsága kiváló, fényét sokáig megtartja.

Letölthető pdf. tájékoztató, ismertető:

Compass

1 komponensű

International Hajófesték, Ricky Sport Keszthely, Színtelen lakkok, Compass
Gyorsan száradó színtelen lakk,világos tónusa, naponta akár két réteg is felhordható.

Letölthető pdf. tájékoztató, ismertető:


 

Goldspar Satin

1 komponensű

International hajófesték, Ricky Sport Keszthely, Színtelen lakk, Goldspar Satin
A Goldspar Satin kemény, kopásálló, UV stabil és gyorsan szárad. Kellemesen matt felületet alakíthatunk ki használatával. Elsősorban a hajóbelsőkben alkalmazzák. Jó oldószerálló.

Letölthető pdf. tájékoztató, ismertető:

Schooner Gold

1 komponensű

International Hajófesték,  Ricky Sport Keszthely, Színtelen lakk, Schooner Gold
Borostyán színű, magas fényű a klasszikus hajók tradicionális lakkja, amely fa-olajbázissal készült. Külső és belső felületeken egyaránt használható. UV-stabil és kellemesen csillogó felülete teszi alkalmassá használatát a korosabb, tradicionális hajókban. 1-komponensű, rendkívül könnyen alkalmazható.

Letölthető pdf. tájékoztató, ismertető:


 

Perfection PLUS

2 komponensű

International Hajófesték, Ricky Sport Keszthely, Színtelen lakk, Perfection Plus
Perfection
2-komponensű magas fényű polyurethan színtelen lakk. Kiválóan alkalmas az erősen koptatásnak kitett fafelületek, vagy már színes lakkozott felületek fedésére. 750 ml-es és 2,5 literes kiszerelésben kapható.

Letölthető pdf. tájékoztató, ismertető: