Adatvédelmi nyilatkozat

RICKY SPORT Keszthely - Hotline +36 30 9472 454

Aranyozott szombat

Schäfer Yacht D38 AWLGRIP

..az én hajóm, az én ékességem…

Számtalan dolog van az életben, ahol az ember belső tulajdonságai jelennek meg a tárgyaiban. Hiszen képzeljük csak el mennyire lelketlen egy bérautó, aminek nincsen gazdája, csupán hétről hétre más vendég ül bele.

A hajók esetében különösen így van, hiszen az épülés során a tulajdonos az elképzeléseit-álmait megvalósítja, majd megszületik az Ő hajója.

A tamási Schäfer Yacht az új D38-as típusának az első darabjait gyártja, ahol is az egyik ügyfél szeretett volna egy különleges színt, mert nem volt elégedett a gyári gélek színeivel. A kiválasztott szín és technológia az AWLGRIP rendszeréből került feldolgozásra.

Ezek az anyagok kifejezetten professzionális termékek, amelyek a hajőépítés sajátos problémáit hívatottak megoldani. Epoxi alapozók, töltőanyagok állnak rendelkezésre.

A munkát számtalan előkészület és egyeztetés előzte meg, hiszen a választott “brown sugar” szín metál szemcsés, így kifejezetten rutinos szakember kell, hogy fújja. Régi barátunk – Szkok István /Autoquality Kft – Veszprém/ segítségét kértem. Egyeztettük a feladatokat, Schäfer Elemér és csapat kiváló előkészületet végzett, így fel is hordtunk a felületre 3 réteg színt, majd 4 réteg színtelen lakkot.

Az eredmény magáért beszél, hiszen a hajón pompásan mutat a cukorbarna szín, ami ráadásul különböző fényhatások közt más-más árnyalatot mutat. Remélem hamarosan a vízen is viszontláthatjuk a kész hajót!

 

IMG_6702 (Medium) Schäfer Yacht D38 AWLGRIP