Adatvédelmi nyilatkozat

RICKY SPORT Keszthely - Hotline +36 30 9472 454

Spirit of Hungary – beérkezés.

Spirit of Hungary

Nagyszerű dolog mellé állhattunk!

Megadatott a lehetőség – nem először – hogy részesei lehettünk Fa Nándor földkerülő  programjának.

Az International képviseletében örömmel támogattuk a programot a rendelkezésünkre  álló eszközökkel. Kicsit áttételesen mi is megkerültük a Földet, bár a nehezebbje rájuk jutott!

Magunk is fontosnak tartjuk a Spirit Of Hungary szellemiségét és üzenetét!
Aztán a rajt, a várakozás, a hajónapló olvasása!
Ha késett, akkor a kérdés: vajon mi történt.?!

Szerencsésen taktikáztunk, amikor a hétfő reggeli géppel indultunk Barcelonába a Spirit of Hungary és legénysége fogadására. Reméltük, hogy a tavaszi feladatok sokasága miatt az utolsó pillanatra tolt indulással nem késsük le a hajó tengeri fogadását.

Nándiék a befutás időpontját délre, a versenyrendezők pedig  az esti órákra jósolták. A hajónapló utolsó beszámolói szerint már nagyon várták a beérkezést.

A rendezők a késő esti órákban még  egy utolsó élő videokonferenciát szerveztek a legénység és az őket váró partnerek, médiastábok, barátok, családtagok részére. A beszélgetésnél érezni lehetett az őszinte örömöt, a megkönnyebbülést, hogy annyi nehézség, balszerencse, pech és műszaki probléma ellenére sikerült megcsinálni, teljesíteni a kitűzött célt.

További várakozás után izgalommal szálltunk a szervezők által biztosított motoros hajókba, hogy a földkerülő hajósokat a tengeren fogadjuk.

Az éjszaka sötétjében a motoros hátsó ülésén kucorogva, meghatottan  gondoltuk  végig  a mérhetetlen megpróbáltatásokat és erőfeszítéseket, amelyeket a fiúk az eltelt hónapokban átéltek.

Leírhatatlan az élmény és az érzés, amit a hajó megjelenése okozott  a végtelenből előtűnve!

A parton nemcsak az élen végzett hajóstársak fogadták az érkező legénységet.
A  nap folyamán társaságunkhoz csatlakozott magyar diákok és turisták nemzeti zászlókkal várták a MI HAJÓNKAT. Nándiék a  rögtönzött sajtótájékoztatón mosolyogva, jókedvűen –  mintha nem is 110 nap állna a hátuk mögött – , mesélték történeteiket.

Másnap a hajózási múzeumban került megrendezésre a díjkiosztó ünnepség. Ámulatba ejtett minket Nándiék  népszerűsége!   Láthatóan nekik volt a legnagyobb sikerük az indulók között.

Büszkeséget éreztünk, hogy ezen a versenyen a mi MAGYAR HAJÓNK becsülettel teljesített. Izgalmas volt részt venni ezen az erőpróbán.

110 nap alatt megkerültük a Földet… – Gyime a Pici műhelyében, Mártika, a Kolping Shopjában, Norbika a kikötőben mind-mind részesei voltak a hajóútnak sokadmagukkal, akik nap mint nap végigolvasták a hajónaplót, várták a bejegyzéseket.

Köszönjük, Fiúk!

Spirit of Hungary , Ricky Sport, International Hajófesték

Spirit of Hungary , Ricky Sport, International Hajófesték Spirit of Hungary , Ricky Sport, International Hajófesték Spirit of Hungary , Ricky Sport, International Hajófesték Spirit of Hungary , Ricky Sport, International Hajófesték Spirit of Hungary , Ricky Sport, International Hajófesték